صفحه اصلي
گفتار
آیا می دانید.....
آیا می دانید قرمزی درون كالباس.....
 آیا می دانید قرمزی درون كالباس از گوشت تاج خروس است.( زیر دندان خود حس كرده اید)

* آیا می دانید سس مایونز به دلیل تركیب خاصی كه دارد در كنفرانسهای علمی به عنوان سم كبد معرفی می شود

* آیامی دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسكویتها, كیكها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین كه 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود كه دشمن كبد و كلیه می باشد

 *آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, كیكها, آدامسها و ... همه سرطان زا هستند

* آیا می دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است كه از یك كیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.

* آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراكی كه محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است كه كلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود كه كشنده است.

* آیا می دانید در اكثر كارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یك عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب كاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمك تولید می شود كه همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد

* آیا می دانید كره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی كشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشكیل پلاك اتروم در عروق كرونر قلب و بیماری های ایسكمیك قلبی می شود و شعار ((كره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افكارعمومیست.

* آیا می دانید مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب پوسیدگی دندانها می شود (دندان شكسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می شود).

* آیا می دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و جوش صورت است.

* آیا می دانید پنیر پفك اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد چسبندگی پفك براساس تحقیقات تا 7 بار مسواك هم تمیز نمی شود و موجب بی اشتهایی میشود و آمار مصرف پفك در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می باشد


… و اما چه كنیم؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن كنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهیست.

بهترین نان نانهاي سبوس دار است مثل نان سنگك بهترین نوشابه سكنجبین است كه تركیب مقداری عسل سركه و ... می باشد بیش از صد نوع چای هم اكنون در كشور ما موجود است كه متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصیه می شود مثل( چای كوهی, گل گاو زبان, سنبل الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه كمی نبات بجای قند وشكر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه ها كشمش, توت خشك, عسل بسیار بجاست.

بهترین ظرف كه هم كمبودهای خون بدن را جبران كرده و هم موجب میكروب زدائی از غذا می شود ظرف سنگی و مسی می باشد

بهترین تنقلات آجیل های طبیعی هستند كه به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می باشند( مصرف آجیل ها جزء فرهنگ عمومی بوده است) غذاهای خورشی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده(شیر و لبنیات باید جوشانده شود) حبوبات بخصوص نخود( اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی شود) سس دست ساز طبیعی(مخلوط تخم مرغ وسركه) بطور تازه قابل استفاده است. كلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است. پوست میوه ها بعنوان ماسك جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو ها و سبزی جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند و فقط سنگ نمك و پودر آن, نمك سالم و قابل استفاده هستند استفاده از چوب مسواك(بنام چوب اراك) بعد از خلال دندان بهترین مسواك و ضدعفونی كننده طبیعی و مالش دهنده لثه ها خواهند بود