صفحه اصلي
خبرهای دانشگاه
كسب دانش فنی تولید شكلات عناب توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار


   معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از كسب دانش فنی تولید شكلات فراسودمند عناب توسط دانشجوی این دانشگاه خبر داد.

   دكتر امیرحسین الهامی‌راد با اشاره به فعالیت خانم ساره حسینی؛‌ دانشجوی دكترای علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار در گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: «این گروه موفق شد با انجام فرآیندهای خاص، مواد طبیعی با خواص تغذیه‌ای بالا همچون عناب و ترنجبین را جایگزین شكر در تولید شكلات كند.»

   وی با بیان اینكه در محصولات فرآوری‌شده از محصول عناب، از شكر یا استفاده نشده و یا میزان استفاده از آن به حداقل رسیده است گفت: « با عنایت به اینكه خراسان‌بزرگ، بیش از 98 درصد عناب كشور را تولید می‌كند، تولید این محصول، ضمن حركت به‌سمت جامعه‌ای سالم‌تر، باعث بهبود وضعیت اقتصادی بهره‌برداران و ایجاد اشتغال در بین جوانان خواهد شد.»

   معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با بیان اینكه از جمله محصولات تولیدی این گروه پژوهشی می‌توان به كلوچه عناب، چیپس عناب، مربای عناب و شكلات عناب اشاره كرد خاطرنشان ساخت: «برای تولید این فرآورده، بیش از 4 ماه تحقیق و پژوهش صورت گرفته و اكنون به مرحله تولید آزمایشگاهی رسیده است.»  /ه.د  


منبع: روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار