صفحه اصلي
خبرهای دانشگاه
كسب ‌عنوان پژوهشگر برتر جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار


   رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از درخشش دانشجوی‌ این دانشگاه در دومین جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران- جایزه ویژه پروفسور حسابی خبر داد.

   دكتر محمدرضا سعیدی‌اصل با بیان اینكه فاطمه عباسیان؛ از دانشجویان مقطع كارشناسی‌ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با پایان‌نامه «بهینه‌سازی فرمولاسیون ژله نوشیدنی-گیاهی حاوی ژلاتین و عصاره بهارنارنج با استفاده از طرح مخلوط» در این جشنواره شركت كرده بود گفت: این پایان‌نامه كه با راهنمایی و همكاری دكتر عبدالرضا میرچولی برازق تهیه و تنظیم شده بود‌ توانست عنوان «پایان‌نامه‌ برتر» را به خود اختصاص داده و فاطمه عباسیان نیز به عنوان «پژوهشگر برتر» مورد تجلیل قرار گیرد.

   وی با تأكید بر اینكه جشنواره پایان‌نامه‌های برتر ایران به‌عنوان یكی از جشنواره‌های تحت نظارت آكادمی بین‌المللی علوم و تكنولوژی ایران، فعالیت خود را در سال ۱۳۹۷ آغاز كرده و در زمینه انتشار مقالات، پایان‌نامه‌ها، كتاب‌ها و دستاوردهای علمی، تحقیقاتی و پژوهشی فعالیت می‌كند خاطرنشان ساخت: هدف از برگزاری سالانه این جشنواره، انعكاس دستاوردهای جامعه علمی، آموزشی و صنعتی كشور و در دسترس قرار دادن آن‌ها برای عموم علاقه‌مندان است.

   رئيس دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با بیان اینكه واحد سبزوار، نخستین واحد در بین دانشگاه‌های ایران است كه در سال 86  موفق به دریافت مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دكتری تخصصی تكنولوژی مواد غذایی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد، گفت: گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی واحد سبزوار با بهره‌گیری از امكانات پژوهشی و آموزشی گسترده شامل آزمایشگاه‌های تخصصی شیمی و تجزیه‌ی مواد غذایی، میكروبیولوژی، كنسروسازی، غلات، روغن، قند، لبنیات، تخمیر، فرآوده‌های گوشتی، تحقیقات پیشرفته، كارگاه مكانیك، سایت كامپیوتر و اینترنت، اتاق رسم و بهره‌مندی از اساتید مجرب به یكی از بزرگترین قطب‌های آموزشی و پژوهشی كشور در این شاخه علمی تبدیل شده است. /ه.د


منبع: روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار