معرفی

   گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در سال 1370 با پذیرش دانشجو در مقطع كارشناسی مهندسی كشاورزی (صنایع فرآورده‌های كشاورزی) آغاز به كار كرد. در سال 1380 اولین گروه دانشجویان در مقطع كارشناسی ارشد مهندسی كشاورزی (علوم و صنایع غذایی) از طریق آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد مشغول به تحصیل شدند. در حال حاضر علاوه بر دو رشته‌ی فوق‌الذكر، پذیرش دانشجویان در رشته‌های كارشناسی ناپیوسته مهندسی علوم و صنایع غذایی، كاردانی تكنولوژی مواد غذایی، كاردانی علمی كاربردی گوشت و فرآورده‌های گوشتی نیز انجام می‌شود. 

   بر اساس مصوبات سازمان مركزی دانشگاه، پذیرش دانشجو در مقطع دكتری تخصصی علوم و صنایع غذایی (ph.D) به تأیید رسیده است كه پس از تصویب نهایی در شورای گسترش آموزش عالی نسبت به پذیرش دانشجو اقدام خواهد شد. هم اكنون گروه علوم و صنایع غذایی با بهره‌گیری از امكانات پژوهشی و آموزشی گسترده شامل آزمایشگاه‌های تخصصی شیمی و تجزیه‌ی مواد غذایی، میكروبیولوژی، كنسروسازی، غلات، روغن، قند، لبنیات، تخمیر، فرآوده‌های گوشتی، تحقیقات پیشرفته، كارگاه مكانیك، سایت كامپیوتر و اینترنت، اتاق رسم و همكاری اساتید مجرب با مدرك دكتری ( 7 نفر ) و فوق لیسانس (13 نفر) به یكی از بزرگترین قطب‌های آموزشی و پژوهشی كشور تبدیل شده است.


استادان گروه

نام
نام خانوادگی
رشته تحصیلی
آخرین مدرك تحصیلی
پست الكترونیكی
سیدحسین
استیری
صنایع غذایی
فوق لیسانس
hosseinstiri@yahoo.com
امیرحسین
صنایع غذایی
دكتری تخصصی
ahelhamirad@yahoo.com
احمد
پدرام نیا
صنایع غذایی
فوق لیسانس
ahmadpedram@yahoo.com
هاشم
شیمی موادغذایی
دكتری تخصصی
 
حمید
صنایع غذایی
دكتری تخصصی
h.tavakolipour@gmail.com
محمدحسین
صنایع غذایی
دكتری تخصصی
dr.m.haddad@gmail.com 
محمدرضا
بهداشت موادغذایی
دكتری تخصصی
mrezasaeidi@yahoo.com
ابوالقاسم
عبدالله زاده
صنایع غذایی
فوق لیسانس
gh_abdolahzadeh@yahoo.com
مرتضی
غفوری‌سبزوار
صنایع غذایی
دكتری تخصصی
 
سیدعلی
میكروبیولوژی موادغذایی
دكتری تخصصی
 
حبیب الله
معاون‌شهیدی
تغذیه
دكتری
 
عبدلرضا
میرچولی
صنایع غذایی
فوق لیسانس
 
موسی الرضا
هوشمنددلير
صنایع غذایی
فوق لیسانس
houshmand@iaus.ac.ir
مسعود شفافی زنور صنایع غذایی دكتری تخصصی mshafafiz@gmail.com
دستورالعمل‌ها
دانشجويان گرامی،

در اين بخش شما می‌توانيد دستورالعمل‌ها، فرم‌های خام و نيز برخی نمونه فرم‌های تكميل شده را مشاهده و دريافت نماييد. اين فرم اغلب در دو قالب PDF و DOC قابل دريافت است. 

برای مشاهده فايل با قالب PDF بايد نرم‌افزار Adobe Acrobat Reader روی رايانه شما نصب باشد. اين نرم‌افزار رايگان بوده و از سايت Adobe قابل دريافت است.

برای مشاهده و ویرايش فايل با قالب DOC بايد نرم‌افزار Microsoft Word از مجموعه Microsoft Office روی رايانه شما نصب باشد.

فايلها
Arshad-Metodologi-2.doc 193.024 KB دستورالعمل نگارش و تدوين پايان نامه كارشناسي ارشد (قالب: DOC)
Arshad-Metodologi-2.pdf 170.34 KB دستورالعمل نگارش و تدوين پايان نامه كارشناسي ارشد (قالب: PDF)
Dastoor.pdf 374.789 KB دستور خط فارسی (قالب: PDF)
outline.doc 146.944 KB

فرم طرح تحقيق (قالب: Word)

outline.pdf 113.494 KB

فرم طرح تحقيق (قالب: PDF)

propozal02.doc 144.896 KB فرم پروپزال (قالب: Word)
propozal2.pdf 119.679 KB فرم پروپزال (قالب: PDF)
سرفصل‌ها
فايلها
fst_kardani.pdf 1.48 MB كاردانی صنایع غذایی (قالب PDF)
fst_karshenasi_arshad_na.pdf 660.639 KB كارشناسی ارشد ناپیوسته صنایع غذایی (قالب PDF)
fst_karshenasi_f.pdf 2.28 MB كارشناسی صنایع فرآورده‌های كشاورزی (قالب PDF)
fst_karshenasi_n.pdf 1.45 MB كارشناسی صنایع غذایی (قالب PDF)
fst_karshenasi_na.pdf 1.38 MB كارشناسی ناپیوسته صنایع غذایی (قالب PDF)
برنامه‌ی ترمی كارشناسی ارشد
ردیف
 
دروس الزامی
تعداد واحد
پیشنیاز
زمان ارائه
ردیف
 
دروس اختیاری
تعداد واحد
   پیشنیاز
زمان ارائه
نظری
عملی
نظری
عملی
1
میكروبیولوزی صنعتی
2
1
-
ترم 1
9
روشهای پیشرفته
آماری
2
1
-
ترم 1
2
شیمی مواد غذایی تكمیلی
3
-
-
ترم 1
10
صنایع لبنیات تكمیلی
2
-
1
ترم 2
3
مهندسی صنایع غذایی تكمیلی
3
-
-
ترم2
11
صنایع روغن تكمیلی
2
-
2
ترم2
4
روشهای نوین آزمایشگاهی
2
1
-
ترم2
12
صنایع گوشت تكمیلی
2
-
1
ترم 3
5
خواص بیو فیزیك محصولات كشاورزی
1
2
-
ترم3
13
توكسیكولوژی مواد غذایی
3
-
-
ترم3
6
صنایع غذایی تكمیلی
2
1
-
ترم3
14
صنایع قند تكمیلی
2
1
2
 
7
سمینار (1)
1
-
-
ترم 3
15
صنایع غلات تكمیلی
3
-
5
 
8
پایان نامه
-
6
-
ترم 4
16
تغذیه تكمیلی
2
-
2
 
 
مجموع دروس الزامی : 25 واحد
از مجموع دروس اختیاری 7 واحد باید گذرانده شود
مجموع واحدها: 32 واحد
17
فیزیولوژی پس از بر داشت
2
1
-
 
 
روش تحقیق
2
-
-
 
19
بسته بندی مواد غذایی
2
1
-
 
20
برنامه نویسی كامپیوتر
3
-
-
 
21
مساله مخصوص
-
2
-
 
22
مدیریت صنعتی
3
-
-
 
23
سمینار (2)
 
 
-
 
مدیر گروه
دكتر امیرحسین الهامی‌راد
مدیر گروه علوم و صنایع غذایی
اساس‌نامهٔ انجمن علمی

فصل اول :كلیات و اهداف 

مادهٔ 1) نام انجمن: انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
 
انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار انجمنی است علمی، تخصصی، پژوهشی، فرهنگی و غیر سیاسی كه در این اساس‌نامه اختصاراً انجمن نامیده می‌شود.
وظایف انجمن

1- ایجاد زمینه‌های ارتباط بین انجمن، دانشگاه و سایر مراكز علمی به منظور:
 
- انجام امور پژوهشی، آموزشی در رشتهٔ مربوط
- انتقال دستاوردهای علمی و عملی اعضاء به دانشگاه و سایر مراكز علمی و متقابلا'' انتقال آخرین یافته‌های علمی به انجمن

دنبالهٔ وظایف انجمن »
فصل‌نامه‌ی علوم و فنّاوری غذایی

نشریه‌ی تخصصی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، بر اساس مصوبه‌ی چهل و نهمین جلسه‌ی كمیسیون بررسی و تأیید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، و مجوز شماره‌ی 229733/87 مدبر كل محترم دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی، به‌زبان فارسی، توسط حوزه‌ی معاونت پژوهشی منتشر می‌شود.

آیین‌نامه‌ی آموزشی

آیین‌نامه‌ی آموزشی كارشناسی »

آیین‌نامه‌ی آموزشی كارشناسی ارشد »
پایان‌نامه‌ها

فهرست پایان‌نامه‌ها »
نمودار درسی
كارشناسی پیوسته 83
كارشناسی پیوسته 84
نمودار شاخه‌ای كارشناسی 84
كارشناسی ناپیوسته


برنامه‌ی ترمی:
كارشناسی پیوسته 84
كارشناسی ناپیوسته

تماس با گروه
سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی
گروه علوم و صنایع غذایی
كد پستی: 9618814711
تلفن: 2646810- 0571
نمابر: 2647513- 0571
رایانامه: fst AT iaus.ac.ir