صفحهٔ اصلي
گفتار
خواص درمانی ریواس



ریواس، گیاه بومی غرب چین است كه اغلب در آب و هوای سرد كشت می‌شود. این گیاه شباهت زیادی به كرفس دارد اما صورتی رنگ است و برگ‌های آن نیز مسموم كننده است.
- مواد مغذی و ویتامین‌های موجود در ریواس، مانع بروز ترومبوز می‌شود. ترومبوز تشكیل شدن لخته‌ی خونی درپاست كه در صورت معالجه نشدن به ریه گسترش پیدا می‌كند.
- فیبرو پتاسیم موجود در آن سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و در نتیجه باعث كاهش وزن می‌شود.
- كاهش دهنده‌ی كلسترول خون است.
- میزان كربوهیدرات این گیاه بسیار پایین است.
-هریك پیمانه ریواس حاوی ۱۰۵ میلی‌گرم كلسیم است.
- لوتئين موجود در آن برای پوست و چشم مفید است.
- ویتامین K موجود در آن باعث لخته‌شدن خون هنگام آسیب‌دیدگی می‌شود.
- ریواس منبع عالی كلسیم است كه برای سلامت سیستم ایمنی مفید است.
- علت رنگ قرمز این گیاه، آنتی‌اكسیدان آن است كه مانع بروز بیماری می‌شود.
- با خوردن یك تكه ریواس می‌توان در اسید معده تعادل ایجاد كرد.
- مصرف منظم آن ، فشار خون را كاهش می‌دهد.
منبع: Ehow