صفحهٔ اصلي
گفتار
سركه قنـد خون را كاهش می دهـد.
یك كارشناس ارشد صنایع غذایی گفت: سركه باعث كاهش قند خون می شود.



علی اكبر كمالی اردكانی توضیح داد: مصرف ۱۰ گرم سركه همراه غذای شیرین، قند خون را كاهش می دهد.این خاصیت بر اثر اسید استیك موجود در سركه است.
افراد دیـابتی كه می خواهند غذای سرشار از نشاسته میل كنند، باید در كنار آن سالادشان را با سركه بخورند تا قند خونشان كنترل شود. وی با اشاره به اینكه سر كه می تواند باعث كاهش فشار خون شود و از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری كند، گفت:
سركه حاوی آنتی اكسیدان های پلی فنولی نیر است كه می توانند با سرطان مقابله كنند. وی افزود: سركه در كنارخواص زیاد در برخی موارد می تواند آسیب رسان هم باشد. 
سركه سرشار از سولفیت هاست كه این تركیب ها به خودی خود خطرناك نیستند اما آلرژی زا هستند. همچنین به دلیل خاصیت اسیدی بودن، این ماده غذایی می تواند به دستگاه گوارش آسیب برساند بنابراین كسانی كه سوزش معده دارند، سركه مصرف نكنند.
ایسنا