صفحهٔ اصلي
گفتار
مبتلايان به فشارخون بالا ذرت مكزيكي نخورند.
ذرت مكزيكي بسیار پركالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناك است.



به گزارش وب دا؛ يك كارشناس تغذيه در يزد هشدار داد: مصرف ذرت مكزيكي در صورت كاهش مقدار روغن و نمك میان وعده غذايي مناسبي است.ناهيد برخورداري با تاكيد بر اين كه افراد چاق و مبتلایان به بیماری قلبی و عروقی ذرت مكزیكی را محتاطانه مصرف كنند، گفت: اضافه كردن كره، نمك و برخی افزودنی‌های دیگر سبب افزایش كالری ذرت مكزیكی می‌شود، این تركیب غذایی بسیار پركالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناك است.

اين كارشناس تغذيه توصيه كرد: بهتر است این ماده غذایی بدون نمك و یا خیلی كم نمك تهیه شود و به جای كره و روغن جامد به آن روغن مایع افزوده و مصرف شود.وي افزود: تولیدكنندگان این ماده غذایی، با رعایت نكات بهداشتی مانع به خطر افتادن سلامت مردم شوند.
منبع : وب دا