صفحهٔ اصلي
گفتار
خواص آب چغندر



1-با خاصیت قلیایی كه دارد ، با اسیدیته بدن مقابله می كند.
2-غنی از آهن است .چغندر و برگ آن گلبول های قرمز را بازسازی می كند و در نتیجه اكسیژن تازه به بدن می رساند.
3- آب این گیاه رسوب مضر كلسیم را كه باعث سفت شدن رگ ها می شود، از بین می برد.
4- كاهش دهنده فشار خون بالاست.
5- از ایجاد تركیب سرطان زا در معده و روده پیشگیری می كند.
6- مصرف منظم آب آن ، یبوست مزمن را از بین می برد.
7- برگ های آن غنی از كلروفیل، پروتئین ، كلسیم ، منیزیوم،مس، سدیم، فیبر، بتا كاروتن و ویتامین های A و B و C است.
8- مصرف روزانه نصف پیمانه برگ چغندر پخته، 30 درصد ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین می كند.
9- برگ های آن سرشار از ویتامین A است كه بینایی را تقویت می كند.
10- سرشار از كربوهیدرات است، از این رو منبع انرژی است.
11- از بدن در برابر بیماری قلبی محافظت می كند .
12- به دفع سنگ كلیه كمك می كند.
13- بتایین موجود در آن ، التهاب را كاهش می دهد.
14- كم كالری است و به عنوان مسهل عمل می كند.
15- قرار دادن پالپ آن روی صورت باعث شادابی پوست می شود زیرا آهن و ویتامین به پوست می رساند.
16- تصفیه كننده ی خون ، روده بزرگ و تقویت كننده كیسه صفرا و كبد است.
17- با مصرف همزمان چغندر و سیر ، بوی نامطبوع سیر از بین می رود.
سلامت