صفحهٔ اصلي
گفتار
اختراع نان دیابتی توسط محققان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار
در تولید نان دیابتی، علاوه بر آرد گندم، از مواد موثر گیاهی بومی كه .....


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از ثبت اختراع نان دیابتی از سوی محققان این دانشگاه در اداره‌ ثبت اختراعات خبر داد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دكتر امیرحسین الهامی‌راد درباره اختراع نوعی نان از سوی دو نفر از محققان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار گفت: «این نان در پیشگیری و درمان بیماری دیابت نقش به‌سزایی دارد.»
 
وی با بیان اینكه در تولید نان دیابتی، علاوه بر آرد گندم، از مواد موثر گیاهی بومی كه با تكنولوژی فناوری نانو استخراج شده، استفاده شده است، افزود: «این اختراع از نظر طبقه‌بندی بین‌المللی در گروه G06C و دركلاس Q فدراسیون بین‌المللی مخترعان (IFIA) قرار می‌گیرد.»
 
معاون پژوهش و فناوری واحد سبزوار با تشریح چگونگی تاثیر نان دیابتی بر میزان قند خون انسان، گفت: «پس از مصرف این نان، سلول‌های بتای پانكراس شروع به تولید هورمون انسولین كرده و قند خون، به ویژه در بیماران دیابتی كاهش چشمگیری می‌یابد.»
 
الهامی‌راد افزود: «این اختراع از سوی مهندس نویدرضا برهانی و مهندس محمد سلامی‌نیا مسئولان آزمایشگاه‌های تحقیقاتی واحد سبزوار كه تاكنون 17 مقاله‌ علمی-پژوهشی ارائه‌ كرده‌اند، به شماره ثبت اختراع 89114 به‌ثبت رسیده‌ است.»