صفحهٔ اصلي
گفتار
جشنواره غذاهای سنتی
جشنواره غذاهای سنتی به مناسبت هفته سلامت و با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران در تهران آغاز شد.


به گزارش واحد مركزی خبر، دبیر این جشنواره گفت : این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سنتی و سالم جای فست فودها ( غذاهای فوری ) در جامعه برپا شده است.

نجفی با اشاره به افزایش مصرف غذاهای فوری در جامعه افزود: غذاهای فوری مضرات زیادی از جمله چاقی برای مصرف كننده دارد.

وی گفت : در این جشنواره انواع غذاهای سنتی و سالم شامل لوبیا پلو با ترشی محلی همدان ، دمپختك تهرانی ، آش عباسعلی كرمانشاه ، آش دوغ اردبیل و كوكوخاویار ماهی ، قروت بادمجان ، كوفته هویج ، میرزاقاسمی ، شكمپاره، سالاد روباز ، دلمه برگ ، كوكوسبزی، دسرسنتی قره داش در معرض بازدیدكنندگان قرار گرفته است.

این مسئول تصریح كرد: دستاوردهای علمی مركز بهداشت غرب تهران نیز در تعدادی از غرفه های این جشنواره به نمایش درآمده است.

جشنواره غذاهای سنتی و سالم به ابتكار مركز بهداشت غرب تهران و شهرداری منطقه 9 در این مركز در انتهای خیابان استاد معین برگزار شده است و خانواده ها می توانند تا عصر سه شنبه 24 فروردین از آن دیدن كنند.