صفحهٔ اصلي
خبرهای دانشگاه
ارتقاء رتبه علمی مجله علمی-پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار


رئيس دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از ارتقاء رتبه علمی مجله علمی-پژوهشی این دانشگاه خبر داد.

   دكتر محمدرضا سعیدی‌اصل با بیان اینكه مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» پس از ارزیابی‌های دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی و كمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به كسب رتبه علمی «ب» شد گفت: مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» وابسته به گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار با همكاری انجمن متخصصان صنایع غذایی ایران از سال 1388 كار خود را آغاز كرده است.

   وی كسب این موفقیت را مرهون تلاش استادان، پژوهشگران، دانشجویان و سایر دست‌اندركاران نشریه «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» واحد سبزوار عنوان كرد و گفت: این نشریه در حال حاضر با نشریات علمی دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشكده علوم و صنایع غذایی در جایگاه «ب» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.

   رئيس واحد سبزوار با بیان اینكه فصلنامه‌ علمی-پژوهشی «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار طبق مجوز رسمی مدیر كُل دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ می‌رسد افزود: این نشریه دارای گواهی «اعتبار علمی-پژوهشی» از سوی دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی كمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

  سعیدی‌اصل با بیان گوشه‌ای از موفقیت‌های مجله نوآوری در علوم و فناوری غذایی افزود: مجله «نوآوری در علوم و فناوری غذایی» دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، پیش از این در بانك اطلاعات نشریات كشور (Magiran)، سامانه‌ مركز ملی شاپا (ISSN)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مركز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه شده است. /ه.د


 

منبع: روابط‌عمومی دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار