گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در سال 1370 با پذیرش دانشجو در مقطع كارشناسی مهندسی كشاورزی (صنایع فرآوردههای كشاورزی) آغاز به كار كرد. در سال 1380 اولین گروه دانشجویان در مقطع كارشناسی ارشد مهندسی كشاورزی (علوم و صنایع غذایی) از طریق آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در این واحد مشغول به تحصیل شدند. در حال حاضر علاوه بر دو رشتهی فوقالذكر، پذیرش دانشجویان در رشتههای كارشناسی ناپیوسته مهندسی علوم و صنایع غذایی، كاردانی تكنولوژی مواد غذایی، كاردانی علمی كاربردی گوشت و فرآوردههای گوشتی نیز انجام میشود.
بر اساس مصوبات سازمان مركزی دانشگاه، پذیرش دانشجو در مقطع دكتری تخصصی علوم و صنایع غذایی (ph.D) به تأیید رسیده است كه پس از تصویب نهایی در شورای گسترش آموزش عالی نسبت به پذیرش دانشجو اقدام خواهد شد. هم اكنون گروه علوم و صنایع غذایی با بهرهگیری از امكانات پژوهشی و آموزشی گسترده شامل آزمایشگاههای تخصصی شیمی و تجزیهی مواد غذایی، میكروبیولوژی، كنسروسازی، غلات، روغن، قند، لبنیات، تخمیر، فرآودههای گوشتی، تحقیقات پیشرفته، كارگاه مكانیك، سایت كامپیوتر و اینترنت، اتاق رسم و همكاری اساتید مجرب با مدرك دكتری ( 7 نفر ) و فوق لیسانس (13 نفر) به یكی از بزرگترین قطبهای آموزشی و پژوهشی كشور تبدیل شده است.
|